Ervaring met coaching en therapie voor kind, puber en ouder

Reacties van cliënten:

*Lieve Mirjam en Monique,

ten einde raad en na een lange zoektocht op het internet kwam ik bij jullie. Zenuwachtig waren we mijn zoon en ik. Niet wetend wat ons te wachten stond, daarnaast moest er iets gebeuren omdat het zo langer niet meer kon. Mijn zoon is 14 en ging bijna altijd huilend naar school. Na een avond praten kwamen we er achter wat er aan de hand was. Het lag uiteindelijk aan heel iets anders dan we samen gedacht hadden. Na 5 sessies bij Mirjam en 5 sessies bij Monique te hebben gehad gaat hij nu weer met een lach naar school. Ook heeft hij opeens een vriendengroepje op school.
Wat zijn we blij dat we deze stap hebben genomen.

Groet,
mevrouw Jansen

Een blije moeder
Ik ben nu achttien en heb door mijn anorexia eigenlijk mijn pubertijd overgeslagen. Miriam en Monique hebben mij geleerd om grenzen te stellen en aan mij en mijn moeder meegegeven dat ik die pubertijd nog door moest en soms doe ik daardoor dingen die ik nooit eerder heb gedaan. Maar het gaat nu veel beter met mij en ook met mijn moeder. Ik ben blij dat ik bij ze geweest ben en het heeft mij en mijn moeder geholpen.

Anna, 18 jaar

Een blije dochter
Ik liep vast op mijn werk omdat ik slecht voor mezelf op kon komen en als ik voor mezelf opkwam dan was het met een boosheid waar ik niets mee bereikte. Ik ben bij Miriam gweest om weer bij mijn gevoel te komen en bij Monique heb ik een coachingstraject gevolgd. `ik sta nu een stuk steviger in mijn communicatie naar anderen en weet beter wat ik wil en voel. De combinatie van haptotherapie en coachen heeft veel voor mij gedaan. Dank jullie wel!

Myrthe, 27 jaar

Een blije dochter
Ik werd heel erg gepest op school. Viel heel erg buiten de groep en probeerde vrienden te maken maar dat lukte niet. Moest eigenlijk vaak huilen als ik naar school moest. Nu ben ik bij Monique en Miriam geweest en word ik niet meer gepest. Ze hebben mij geleerd om meer op mezelf te vertrouwen en te zeggen als ik iets niet wil of leuk vind. Ik loop niet meer anderen achterna maar doe de dingen die ik zelf wil. Dit voelt heel fijn en ik ga nu ook met veel kinderen in de klas om. Ze zijn nog niet mijn bste vrienden maar ik ga weer met plezier naar school.

Sam, 14 jaar

Een blije zoon
De ontspanningsoefeningen zijn echt handig en die kan ik nu dagelijks toepassen.

Ook ben ik super blij dat ik deze stap heb genomen om met hen in contact te komen,nu hoef ik ’s morgens niet meer te huilen, gewoon omdat ik nu weet waarom ik huilde. Omdat ik dat nu weet kan ik er mee omgaan, heb nu opeens ook een leuke vriend en vriendin op school.
Het was een snelle behandeling na 12 keer zijn geweest en dan zo’n resultaat, ik ben blij.

Ik ben blij dat ik naar jullie ben gegaan en ik ben blij dat mijn moeder er voor gezorgd heeft om bij jullie te komen.
Stiekem mis ik jullie wel eens!

Groetjes, Pieter

Een blije zoon