Corona Update Opgroeiconsult!

Update februari 2021

Corona Update Opgroeiconsult!

Beste cliënten,

Graag informeren wij jullie over onze praktijk, de afspraken en de therapie in deze spannende tijd.
Wij houden de berichtgeving en de maatregelen nauwkeurig in de gaten en wij volgen de adviezen vanuit de politiek en het RIVM. Bij binnenkomst zullen wij geen handen schudden en wij zullen een afstand van 2 meter bewaren. Wij maken de praktijk extra schoon en desinfecteren zoveel mogelijk.

Wij zien jullie graag in onze praktijk voor de consulten; zoveel mogelijk live, maar ook via video-bellen.

Elke dag zullen we opnieuw beslissen wat we doen; dit laten we persoonlijk via WhatsApp aan jullie weten. Wij vragen aan jullie om zelf te beslissen of jullie onder deze omstandigheden op consult kunnen of willen komen.
Als je je verkouden of grieperig voelt kun je niet op bezoek komen. Bel dan gerust af. Ook op het laatste moment; wij zullen dan geen rekening sturen. Wij zien dit als overmacht.

Gelukkig zijn wij tegenwoordig in staat om via een beveiligd beeldbelsysteem (teams, zoom, skype of zorgadmin) contact met elkaar te hebben. Dat is voor dit moment een goed alternatief en het is wetenschappelijk bewezen dat het net zo effectief is. Het schijnt heel snel te wennen!

We wensen iedereen heel veel sterkte toe. Keep strong en bedenk dat we elkaar over een paar weken weer persoonlijk zullen ontmoeten. Wij kijken er naar uit.

Miriam
Monique
Veronique
Babette
Kirsten
Esther
Karlijn
Linsey