Informatie kosten

Alles over kosten en vergoedingen.

Kosten en Vergoeding

Een consult kost 100 euro per 50 min consult.

Vergoeding kan komen uit:

1: Aanvullende verzekering : de aanvullende verzekering vergoedt voor een groot deel de gemaakte kosten, afhankelijk van verzekering en pakket.

2: Uw gemeente: Opgroeiconsult! heeft contracten voor diagnostiek, jeugd- en gezinstherapie in de verschillende plaatsen : Zeist, Driebergen, Doorn, Wijk bij Duurstede, Odijk, De Bilt, Bilthoven, Renkum, Oosterbeek, Heelsum, Wolfheze. Ook Utrecht-West en Stichtse Vecht inwoners krijgen behandeling vergoed en Foodvalley en Midden Gelderland vallen hier ook onder.

Wanneer u als cliënt uit een van die gemeentes komt, dan worden alle kosten van de behandelingen vergoed. De behandelingen van Opgroeiconsult! dienen een curatieve en ontwikkelingsgerichte zorg. Soms is er een verwijzing van een huisarts nodig.

Opgroeiconsult! is aangesloten bij de  VVH = Vereniging van Haptotherapeuten en bij de VIT, Vereniging voor Integraal Therapeuten.

Basispakket en kosten

Het basispakket bestaat uit: intakegesprek met coach én  therapeut, coachingsgesprekken, therapiegesprekken en een evaluatiegesprek met coach of therapeut. De behandelmethode volgt in principe een vast patroon, maar kan altijd worden gebundeld, uitgebreid en verdiept, al naar gelang de ontwikkeling/behoefte.

I

De kosten van een sessie met een coach of therapeut is 100 euro. De kosten van het basispakket kunnen in termijnen worden betaald.

Een consult moet 24 uur van te voren worden afgemeld, anders worden de kosten ongeacht de reden, in rekening gebracht.